GRATIS MINI-KURS

LÆR DEG DE 4 FAKTORENE FOR Å
BYGGE DIN COCHING
BUSINESS MED SUKSESS

12. OKTOBER
KL. 18.30-20.00

Gratis Kurs

ONLINE MINI-KURS

"Kom i gang med din Coaching-business på en profesjonell måte"

Hei, mitt navn er Marie Aase, en DNCF-sertifisert Life- & Business Coach. Jeg er initiativtaker i solidaritetsprosjektet «Start din business» og gjennom prosjektet, vil jeg hjelpe og støtte Coacher med å komme i gang med sin Coach-business. Basert på min egen erfaring da jeg skulle lage min egen profil som coach, erfarte jeg hvor utfordrende denne prosessen var. Med min lange erfaring med å markedsføre og lage reklame for bedrifter, skulle det være en enkel prosess. Men i stedet opplevde jeg det motsatte, en tidkrevende, utfordrende og kostbar prosess. Og tanken på hvordan det ville være for de uten erfaring, startet ideen om å dele min erfaring og kunnskap med andre Coacher. Målet mitt er at det skal være enkelt å komme i gang med og starte din Coaching business slik at du kan tiltrekke deg kunder umiddelbart. Som Coach brenner jeg for vårt ansvar om å bruke vår kompetanse og kunnskap for å hjelpe andre til å få et bedre liv og jeg brenner for at du som Coach skal lykkes! Gjennom Solidaritetsprosjektet – «Start din business» til, får jeg jobbe med akkurat det jeg brenner for, å hjelpe og støtte mennesker til å realisere sine drømmer og starte sin egen business.  

Meld deg på for å lære hvordan du kan komme i gang med din egen coach-business og bli en del av solidaritetsprosjektet for coacher med Marie.

DNCF Certified Life and Business Coach
Personal Brand Expert
Eier av Eagle Consulting – a digitalt markedsbyrå

Marie kjenner utfordringene og hindringene som entreprenører står ovenfor og vet hvordan å komme seg gjennom dem. Marie er trener og lærer. Hun har en unik evne til å formidle informasjon med dybde og enkelhet til mottakerens hjerte og sinn, gjennom kombinasjonen av energi, læresetninger, eksempler og interessante historier som hun bruker i sin måte å undervise på for å få deg til å visualisere og forstå emnet.
Mini-Kurset “Kom i gang med din Coaching-business på en profesjonell måte» er en del av Solidaritetsprosjektet hvor jeg deler av min kunnskap. I mini-kurset vil jeg dele de 4 viktiste faktorene for hvordan du bygger din coaching-business med suksess. Du vil lære hvordan å sette opp businessen din på en måte som gjør deg konkurransedyktig og tiltrekker deg kunder som ønsker å benytte seg av dine tjenester.

Ved å delta på Mini-Kurset, vil du bli en del av solidaritetsprosjektet i Norge og Internasjonalt og du vil være den første som får det nyeste av informasjon og kunnskap som du trenger i utviklingen av din business.

Meld deg på for å lære hvordan du kan komme i gang med din egen coach-business og bli en del av solidaritetsprosjektet for coacher med Marie.

Scroll to Top