Få din komplette profesjonelle profil på bare 8 uker.

Profesjonell profil på nett – laget for deg.
Start ditt brand i en rakettfart.
La oss gjøre forretningsideen din til en realitet ved å lage din profesjonelle profil på nett for deg.

Plutselig ble det enkelt å bygge din egen merkevare. Tidligere måtte en slite seg gjennom kjedelige og endeløse timer med utfordringer for å bygge seg et merkevare. Du måtte gjøre hele jobben helt selv, til tross for at det hadde vært mer produktivt å få en ekspert til å gjøre det. Alt dette endres med vår “Alt-i-ett Realisering Pakke”.

Nå kan du lære hva som ligger til grunn for å bygge merkevare og din egen merkevare bygget for deg med vårt erfarne team av eksperter. Vi vil undersøke dine behov og ønsker nøye før vi lager et kunststykke av profil som du kan kalle for ditt brand.

Profesjonell Nettprofil

Følgende datoer & lokasjon

OSLO - NORWAY

9 Januar 2023

Utforsk detaljene for

Oslo
Read more

MIAMI - USA

20 Mars 2023

Utforsk detaljene for

Miami
Read more

PARIS - FRANCE

22 Mai 2023

Utforsk detaljene for

Paris
Read more

TORONTO - CANADA

5 September 2023

Utforsk detaljene for

Toronto
5 Online treninger med Coach Marie

Selv om du rammeverket vil bli laget for deg, er det fortsatt viktig at du involverer deg og deltar i denne prosessen. Online treningene vil gi deg kunnskap og innsikt til å kunne bygge din drømmebedrift. Du forstår raskt hva du skal gjøre og hvordan du skal gjøre det, slik at du blir sikker på dine merkevarebyggingsevner.

Profesjonell Fotosession

Få bilder i verdensklasse med hjelp av vår profesjonelle fotograf, motestylist og makeup-artist. Førsteinntrykket er viktig, spesielt i onlineverdenen; og nå kan du skille deg ut og vise deg frem i det best lyset.

Komplett-ferdig-skrevet-tekst

Du får all den teksten du trenger fra vår in-house tekstforfatter. Vår tekstforfatter forstår bransjen inn, og ut og vil gi alt du trenger fra nettsideinnhold, skrive biografi, innhold på sosiale medier og mer.

Høykvalitets Design Service

Nyt de 3 ferdige bannere for nettsidene dine, YouTube-kanalen og Facebook-siden din. Vårt team av grafiske designere vil gjøre konseptene dine til en realitet og lage flotte elementer helt fra bunnen av.

Profesjonell nettside laget-for-deg

Få 5 ferdige sider bygget i WordPress, slik at du raskt kan få nettstedet ditt i gang. I sammen med våre ekspert webdesignere, velger du design og utforming og etter dine ønsker. Design og utvikling kan fort bli dyrt og frustrerende; la oss håndtere det harde arbeidet mens du lener deg tilbake, slapper av og nyter de sømløse sidene.

Lanser din Merkevare - på den rette måten!

Nå er det slutt på ventingen, utprøvingen og feilingen. Ingen flere unnskyldninger eller hva om. Nå kan du nyte et lekkert ferdig-laget-brand slik at du kan styre bedriften din mot nye høyder. La oss ta oss av den vanskelige jobben, utprøvingen og de små detaljene, så kan du fokusere på de store oppgavene og bygge din drømmebusiness!

Få arbeidet ditt gjort av et erfarent ekspertteam:

Coach Marie Aase, har hjulpet bedrifter og enkeltpersoner med å lykkes i over 20 år, og har gitt henne innsiktsfull kunnskap og unik og anvendelig informasjon som du kan bruke til din virksomhet.

Hun kjenner utfordringene og hindringene bedrifter og gründere møter og vet hvordan de skal komme seg gjennom dem.

Trener Marie Aase er Lærer og pedagog

Entreprenør og grunnlegger av Eagle Consulting – et digitalt markedsføringsbyrå

Sertifisert Life- og Business Coach 

Kreativ leder innen webdesign og grafisk design.

Marie

Formaliteter

Coach Marie Aase er en trener og lærer

Få arbeidet ditt gjort av et erfarent ekspertteam:

Coach Marie Aase og hennes ekspertteam er her for å lage din Profesjonelle Profil på nett ved å ta i bruk den siste teknologien, slik at du blir 100% fornøyd med resultatet med din profesjonelle profil i markedet, med å aktivisere systemet for din digitale markedsføring, for å få flere kunder til din bedrift. 

"Alt i ett"
REALISERINGS PAKKEN

"Få din komplette profil på nett laget for deg
på bare 8 uker"
kr70000
kr 60000
 •  
 • Total verdi: kr. 142.000,-
 • Full Pris: Kr. 70.000,-
 • SPECIAL OFFER: Kr. 60.000,-
 • Betal alt i ett eller nedbetaling x3 mnd.
 • 1. Avdrag- Kr. 30.500,-
 • 2. Avdrag - Kr. 15.500 ,-
 • 3. Avdrag - Kr. 15.500,-
 •  
Limited Offer

Hopp over støyen og kom i gang med vår alt-i-ett pakke.

DETTE ER HVA «ALT-I-ETT-PAKKEN» BESTÅR AV:

Realiseringsprosjeketet er et samarbeid meloom Coach Marie Aase og digital markedsbyrået - Eagle Consulting AS.

Tidsplan for Realiseringspakken i Bergen.

[wpdatatable id=2]

OVERSIKT ONLINE LIVE SESSIONS

CREATING YOUR IDENTITY

THEME: Branding & Values, character strength, personality type & biography

CONTENT:

 • Information video (about creating your identity+ branding)
 • Assignment video (the identity pillars)
 • Worksheet (information + you write it down)
MAKING A PROFESSIONAL PROFILE

THEME: Planning for the professional photos, the use of photos. Finding your professional visual expression.

CONTENT:

 • Information video (About profiling)
 • Assignment video (How to make a professional profile)
 • Worksheet (information + After listening to the meditation, you write down everything that came up during the meditation)
MARKET APPROACH

THEME: How to segment the market, find your niche and choosing target audience

CONTENT:

 • Information video (about market segmentation & Niche)
 • Assignment video
 • Worksheet (information + write it down)
BUILDING YOUR WEBSITE

THEME: Going through the 7 steps for creating a website. It’s time to choose how you’d like your website to look like and which functionalities you’d like to have..

CONTENT:

 • Information video (about Building your website)
 • Assignment video (The 7 steps to build your website)
 • Worksheet (information + write your own info from all the 7 steps)
SOCIAL MEDIA PROFILING

THEME: Some SoMe platforms you can be present in, how to use SoMe, SoMe stratety.

CONTENT:

 • Information video (about Social Media Profiling)
 • Assignment video (Social media Profiling)
 • Worksheet (information + write)

Testimonials

Dette Sier Kundene

100% fornøyd garanti

Fakta

Ofte Stilte Spørsmål

Inkludert i Realiseringspakken er et steg for steg nettbasert kurs hvor vi i sammen gjennom 5 online treninger, jobber med å lage din profesjonelle profil. Du jobber individuelt med å skrive din biografi, med å tenke gjennom og lage din profesjonelle identitet, du jobber med å finne ut hvordan du ønsker å representere deg selv på nett. Samtidig har du et ekspertteam som profesjonaliserer teksten til nettsidene dine, du får et team som hjelper deg med å forberede deg til fotografering og gjennomføringen av fotograferingen i tillegg til klargjøring og retusjering av bildene til bruk i din profesjonelle profil. I løpet av 8 uker vil du ha en komplett profesjonell profil på nett, både med nettside og profiler på utvalgte plattformer på sosiale medier. 

Realiseringspakken er for deg som ønsker å bygge opp din profesjonelle profil på nett, hvor du skal profilere deg selv. Du er enten en Coach, en Terapist, Psykolog, Mentor eller hvilken som helst tittel hvor du er ditt eget Brand. 

Du jobber selvstendig med oppgavene som trengs for å lage din profesjonelle profil og deltar på 5 online treninger. Du vil delta på en personlig veiledning med stylist og fotoshoot med fotograf-teamet. I tillegg er du invitert til “Celebration Event” hvor du får anledning til å presentere den nye profesjonelle profilen din og vårt filmteam lager en representasjonsvideo av deg som du kan bruke for å promotere deg selv. 

Realiseringpakken har nå en kampanjepris på kr. 60.000,- da er alt inkludert for å lage din komplette profesjonelle profil. Du må selv anskaffe det domene du ønsker og webhotell. Dersom du ønsker flere sider på nettsiden enn de 5 som er inkludert, kan du oppgradere og betaler de tjenestene du ønsker ekstra. 

Coach Marie Aase er ansvarlig for gjennomføringen av online treningen og for den personlige  oppfølgingen for hver av deltakerne. Ansvarlig for å lage profesjonelle profil er det digitale markedsbyrået Eagle Consulting AS hvor Marie Aase er eier. Vi har håndplukket et ekspertteam som har spesialkompetanse innen sine fagområder. Vårt mål er å sørge for at du er 100% fornøyd med resultatet.

Vi ønsker å imøtekomme våre kunder og tilbyr dermed betalingsordning på 3 avdrag. Du kan velge å betale alt i ett, 60.000,-eller 3 avdrag hvor 1. avdrag er på 30.500,- (betales ved bestilling) 2. avdrag 15.500,- betales etter 30 dager og 3. avdrag 15.500,- betales etter 60 dager. Totalt sum kr. 61500,- 

Scroll to Top